Virksomhedspræsentation

Advokatfirmaet Stæhr Schütze Ingemann er etableret i 2018 som en fusion af virksomhederne Udbudsjura.dk, Schütze Consulting og Advokatfirmaet Ingemann.

Firmaet drives af partnerne Martin Stæhr, Emil Schütze og Kasper Ingemann Larsen.

Vi rådgiver offentlige myndigheder, offentligt ejede selskaber og private virksomheder inden for vores specialeområder. Derudover agerer vi underleverandører for andre advokatfirmaer.

Vi er et specialistkontor, hvilket betyder, at vi alene rådgiver om de juridiske discipliner vi har forstand på! Til gengæld kan du som kunde hos Stæhr Schütze Ingemann forvente at modtage rådgivning på absolut højeste niveau inden for vores specialeområder.

Vi har en praktisk tilgang til det at yde juridisk rådgivning. At yde juridisk rådgivning er ikke bare et spørgsmål om at kende paragrafferne, men også at kunne forstå den politiske og/eller økonomiske kontekst, som vores kunder navigerer i. Vi har betydelig erfaring med at rådgive om komplekse problemstillinger i organisationer, hvor der er meget andet på spil ud over det juridiske.

Vi skærer ind til benet og leverer alene løsningsorienteret rådgivning. Alle de teoretiske problemstillinger og unødige mellemregninger behandler vi andre steder end på vores kunders regning.

Tilgængelighed og fleksibilitet er kardinalpunkter for Stæhr Schütze Ingemann. Vi er vant til at rykke ud med ganske kort varsel, uanset om vores kunde befinder sig i København, Lolland eller Nordjylland, og uanset om der er behov for kompleks rådgivning i forbindelse med et større projekt eller overordnet rådgivning i forbindelse en helt afgrænset problemstilling.

Vores kunder er samarbejdspartnere og ikke bare et nummer på faktureringslisten. Vi følger op, bakker op og deler ud af vores generelle viden i forbindelse med kurser og brush-up seancer hos vores kunder.